MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2014-2015 mokslo metų foto galerija / PRADINIŲ KLASIŲ „SPORTO ŠVENTĖ“

2014 m. rugsėjo 19 d. mokykloje vyko pradinių klasių mokinių bei priešmokyklinės grupės sportinė, prevencinė, praktinė, pažintinė veikla „Sporto diena“.
Per dvi pirmas pamokas kiekviena klasė kūrė skirtingą dėlionės „Krepšinio kamuolys – mes mylim krepšinį“ vienos detalės aplikaciją (viso 8 detalės). Sportinės dienos pabaigoje visos detalės buvo sujungtos į vieną didelį krepšinio kamuolį. Juo papuošta mokyklos pirmojo aukšto foje. Dar piešė piešinius „Mano sportinė vasara“.
Saulėtą, rasotą rytą, suskambus skambučiui į trečią pamoką mokyklos stadione susirinko visi pradinių klasių bei priešmokyklinės grupės mokiniai. Visos klasės buvo supažindintos su sportinių stotelių vieta, atlikimo taisyklėmis, gavo užduočių lenteles. Vaikai greitai pasiskirstė po mokyklos teritoriją ir stengėsi kuo tiksliau, greičiau atlikti rungtis. Visas sportines rungtis parengė ir prižiūrėjo 4b klasės mokiniai su savo mokytoja S. Pilsudskiene. 
Atlikus visas aštuonias rungtis, vaikai išbandė save greito bėgimo rungtyje. Priešmokyklinukai ir pirmokai bėgo puse stadiono rato, antros, trečios ir ketvirtos klasės bėgo po vieną ratą. Kiekvieno srauto trys greičiausiai atbėgę mokiniai buvo apdovanoti medaliais – riestainiais, kuriuos įteikė mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui S. Paliukienė. Visoms klasėms ir jų mokytojoms buvo įteikti padėkos raštai ir dovanos už aktyvų dalyvavimą „Sporto dienoje“.
2014 m. rugsėjo 19 d. mokykloje vyko pradinių klasių mokinių bei priešmokyklinės grupės sportinė, prevencinė, praktinė, pažintinė veikla „Sporto diena“. Per dvi pirmas pamokas kiekviena klasė kūrė skirtingą dėlionės „Krepšinio kamuolys – mes mylim krepšinį“ vienos detalės aplikaciją (viso 8 detalės). Sportinės dienos pabaigoje visos detalės buvo sujungtos į vieną didelį krepšinio kamuolį. Juo papuošta mokyklos pirmojo aukšto foje. Dar piešė piešinius „Mano sportinė vasara“. Saulėtą, rasotą rytą, suskambus skambučiui į trečią pamoką mokyklos stadione susirinko visi pradinių klasių bei priešmokyklinės grupės mokiniai. Visos klasės buvo supažindintos su sportinių stotelių vieta, atlikimo taisyklėmis, gavo užduočių lenteles. Vaikai greitai pasiskirstė po mokyklos teritoriją ir stengėsi kuo tiksliau, greičiau atlikti rungtis. Visas sportines rungtis parengė ir prižiūrėjo 4b klasės mokiniai su savo mokytoja S. Pilsudskiene. Atlikus visas aštuonias rungtis, vaikai išbandė save greito bėgimo rungtyje. Priešmokyklinukai ir pirmokai bėgo puse stadiono rato, antros, trečios ir ketvirtos klasės bėgo po vieną ratą. Kiekvieno srauto trys greičiausiai atbėgę mokiniai buvo apdovanoti medaliais – riestainiais, kuriuos įteikė mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui S. Paliukienė. Visoms klasėms ir jų mokytojoms buvo įteikti padėkos raštai ir dovanos už aktyvų dalyvavimą „Sporto dienoje“.